Menu

Przekąski

Zielone szparagi w emulsji maślanej z wiśniowymi pomidorami i parmezanem 32
Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną 39
Tatar z sezonowanej polędwicy wołowej 42
Skwierczące krewetki na ostro z czosnkiem i chilli 49
Carpaccio z kaczki z sałatką z selera, rodzynkami i orzechami 36
Śledź bałtycki marynowany z sałatką z ziemniaków i pora 29
Pasztet z jelenia w wianku domowych marynat 29
Nóżki wieprzowe w galarecie ze świeżo tartym chrzanem 29
Roladki z grillowanych cukini z zagrodowym serem, wiśniowymi pomidorkami i rukolą 29

Domowe pierogi

Podwędzane pierogi z cielęciną i chrupiącym boczkiem 32
Pierogi ruskie z karmelizowaną cebulką i kwaśną śmietaną 29
Pierogi z gęsiną na maśle z płatkami czosnku i parmezanem 36

Zupy

Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą 24
Kremowa zupa z dyni z imbirem i kardamonem 24

Dania Główne

Okoń morski z czarną soczewicą, jajkiem i musem z polnego szczawiu 59
Stek z polędwicy wołowej z zielonymi szparagami i sosem berneńskim 89
Comber jagnięcy z młodymi warzywami i rozmarynem 95
Perliczka z sosem z czarnego bzu, kasztanami i zielonymi pistacjami 64
Kaczka confit z jabłkowymi racuszkami i sosem z żurawiny 59
Zrazy wołowe zawijane z kaszą gryczaną i buraczkami 56
Kotlet schabowy z wiosenną młodą kapustą i jajkiem sadzonym 45

Desery

Domowy jabłecznik na ciepło z lodami waniliowymi 24
Fondant czekoladowy z pieca z sorbetem z mango i maracui 24
Sernik z białą czekoladą, solonym karmelem i zielonymi pistacjami 24

­