Menu
Przekąski
| Kurki na maśle i miodowym krupniku z koperkiem skwierczące | 59 |
| Tatar z polędwicy wołowej po polsku | 69 |
| Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną | 64 |
| Sałata z pieczonym kozim serem | 59 |
| Skwierczące krewetki tygrysie na ostro z czosnkiem i chilli | 89 |
| Pasztet z jelenia w wianku domowych marynat | 54 |
| Śledź marynowany w oliwie z cebulą i sałatką z jabłka i pora | 52 |
| Kosz pieczywa, domowy smalec naszego wyrobu | 19 |
Zupy
| Aromatyczna zupa borowikowa z łazankami | 42 |
| Żurek na domowym zakwasie z wiejską białą kiełbasą | 39 |
Domowe Pierogi
| Pierogi z gęsiną na maśle z płatkami czosnku i parmezanem | 65 |
| Podwędzane pierogi z cielęciną i chrupiącym boczkiem | 56 |
| Pierogi z wiejskim twarogiem, ziemniakami, karmelizowaną cebulką i kwaśną smietaną | 54 |
Dania Główne
| Filet okonia morskiego z młodymi warzywami w emulsji maślanej | 129 |
| Łosoś "MOWI Supreme" zapiekany w ziołach z chrupiącym panko i warzywami | 98 |
| Stek z polędwicy wołowej z sosem porto i młodymi warzywami | 159 |
| Delikatna jagnięcina z kremem z topinamburu, wędzoną papryką i rozmarynem | 119 |
| Kaczka confit z karmelizowanym jabłuszkiem, modrą kapustą i sosem z żurawiny | 109 |
| Pierś perliczki z kasztanami, sosem z czarnego bzu i zielonymi pistacjami | 98 |
| Kurki w wiejskiej śmietanie na chrupiących plackach ziemniaczanych z płatkami parmezanu | 69 |
Desery
| Szarlotka z polskich jabłek na ciepło z lodami waniliowymi | 39 |
| Karmelizowany sernik z białą czekoladą i solonym karmelem | 39 |
| Fondant czekoladowy z pieca z sosem z mango i maracui | 46 |
Ceny zawierają podatek VAT.
Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu kelnerskiego.

