Menu
Przekąski
Zielone szparagi w emulsji maślanej z pomidorkami i płatkami parmezanu | 59 |
Tatar z polędwicy wołowej po polsku | 69 |
Chrupiące placki ziemniaczane z wędzonym łososiem | 62 |
Skwierczące krewetki na ostro z czosnkiem i chilli | 89 |
Sałata z pieczonym kozim serem | 59 |
Pasztet z jelenia w wianku domowych marynat | 49 |
Śledź w oliwie lnianej z cebulą, jabłkiem i kwaśną śmietaną | 49 |
Zupy
Żurek na domowym zakwasie i kapeluszavh borowików z wiejską białą kiełbasą | 39 |
Krem ze szparagów | 36 |
Domowy rosół z makaronem | 32 |
Domowe pierogi
Pierogi z gęsiną na maśle z płatkami czosnku i parmezanem | 59 |
Podwędzane pierogi z cielęciną i chrupiącym boczkiem | 49 |
Pierogi z twarogiem, ziemniakami, karmelizowaną cebulką i kwaśną śmietaną | 47 |
Dania Główne
Filet sandacza z kremowym sosem z borowików | 106 |
Filet łososia "MOWI Supreme" zapiekany w ziołach z chrupiącym panko i warzywami | 96 |
Stek z polędwicy wołowej z maślanymi warzywami, truflowym sosem porto i szalotkami | 149 |
Kaczka confit z karmelizowanym jabłuszkiem, modrą kapustą i sosem z żurawiny | 109 |
Pierś perliczki z kasztanami, sosem z czarnego bzu i zielonymi pistacjami | 98 |
Policzki wieprzowe ze śląskimi kluseczkami i smażonymi buraczkami | 89 |
Desery
Szarlotka z polskich jabłek na ciepło z sosem waniliowym i lodami śmietankowymi | 37 |
Karmelizowany sernik z białą czekoladą i solonym karmelem | 39 |
Fondant czekoladowy z pieca z sosem z mango i maracui | 42 |
Ceny zawierają podatek VAT.
Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu kelnerskiego.