Menu

Przekąski

Zielone szparagi w emulsji maślanej z wiśniowymi pomidorami i parmezanem 32
Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną 39
Tatar z sezonowanej polędwicy wołowej 39
Skwierczące krewetki na ostro z czosnkiem i chilli 49
Carpaccio z kaczki z sałatką z selera, rodzynkami i orzechami 36
Sałatka z rucoli z ptasim mleczkiem z koziego sera 32
Śledź bałtycki marynowany z sałatką z ziemniaków i pora 29

Domowe pierogi

Podwędzane pierogi z cielęciną i chrupiącym boczkiem 29
Pierogi ruskie z karmelizowaną cebulką i kwaśną śmietaną 29
Pierogi z kapustą i grzybami 29
Pierogi z gęsiną na maśle z płatkami czosnku i parmezanem 36

Zupy

Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą 24
Kremowa zupa z dyni z imbirem i kardamonem 24

Dania Główne

Filet okonia morskiego z kapeluszami borowików w emulsji maślanej 56
Stek z dojrzewającej polędwicy wołowej z sosem z zielonego pieprzu 89
Stek z antrykotu cielęcego ze szparagami 69
Perliczka z sosem z czarnego bzu, kasztanami i zielonymi pistacjami 62
Kaczka confit z jabłkowymi racuszkami i sosem z żurawiny 59
Gicz jagnięca z pieca w rozmarynie 56
Zrazy wołowe zawijane z kaszą gryczaną i buraczkami 49
Kotlet schabowy z wiosenną młodą kapustą 39

Desery

Domowy jabłecznik na ciepło z lodami waniliowymi 24
Fondant czekoladowy z pieca z sorbetem z mango i maracui 24
Kremowy sernik z białą czekoladą i sorbetem z malin 24

­